A Visual MODFLOW Classic nyugdĂ­jba vonul

Írta: Jakab András on .

A Visual MODFLOW Classic immár több, mint 23 éve a hidrodinamikai és transzportmodellezés megbízható és széles körben elismert szoftverfelülete a világ minden pontján. Minden jó mentor annyit ad át a gyakornoknak, hogy később a gyakornokból váljon megbízható tanácsadó. A Visual MODFLOW Flex kb. 6 évvel ezelőtti bevezetése elindította ezt a váltást.

2018 január 24-én megjelent a Visual MODFLOW Flex 5.0 verziója, amely már lehetővé tette a Visual MODFLOW Classic nyugdíjazását. Azóta a Visual MODFLOW Flex több új verziója is megjelent, legutóbb, 2019. március 7-én a v.6.0.

Mit is jelent a Visual MODFLOW Classic nyugdíjazása?

  • 2019. áprilisig (a dátumot kĂ©sĹ‘bb jelentjĂĽk be) a Visual MODFLOW Classic Ă©s a Visual MODFLOW Flex közös csomagban kerĂĽl átadásra minden Ăşj Visual MODFLOW licenc vásárlásakor.
  • A Visual MODFLOW Classic rĂ©szĂ©re, eddig a dátumig vásárolhatĂł műszaki támogatás, amely a vásárlástĂłl számĂ­tott 1 Ă©v mĂşlva lejár.
  • A Visual MODFLOW Classic általános termĂ©ktámogatása 2020. áprilisban fog lejárni.
  • 2018. márciustĂłl már nem jelennek meg frissĂ­tĂ©sek, nem Ă©pĂĽlnek be Ăşj kĂ©pessĂ©gek, Ă©s nem kĂ©szĂĽl hibajavĂ­tás a Visual MODFLOW Classic felĂĽlethez.
  • A 2019. áprilisi változást követĹ‘en, miután a Classic felĂĽlet leválik a csomagrĂłl, a Visual MODFLOW Classic kĂĽlön, önállĂł szoftverkĂ©nt továbbra is megvásárolhatĂł lesz (az ár kĂ©sĹ‘bb kerĂĽl megállapĂ­tásra).
Visual MODFLOW ClassicVisual MODFLOW Flex
visual modflow classic
visual modflow flex

Visual MODFLOW Flex főoldal