Megjelent a Hydro GeoAnalyst v.2016.1

Írta: Jakab András on .

Megjelent a Hydro GeoAnalyst v.2016.1. A Hydro GeoAnalyst (HGA) egy átfogó adatkezelő rendszer, amelyet a Waterloo Hydrogeologic fejleszt, főleg a felszín alatti vizekkel és egyéb környezeti problémákkal foglalkozó szakemberek részére. A HGA egy sor elemző, megjelenítő és publikációs eszközzel van felruházva, melyek alatt erőteljes és rugalmas adatbázis technológia biztosítja az erőforrsát. Mindezek egy felhasználóbarát környezetbe vannak csomagolva. A Hydro GeoAnalyst a legmagasabb szintű teljesítményt kínálja, és teljes mértékben skálázható a változó igényeknek való megfelelés érdekében. Az új verzióban a korábbi 3D explorer-t egy modern és sokkal rugalmasabb Scene Viewer váltja fel, frissítették a kútszerkezet megjelenítő eszközt, és újra tevezték a Quick Checker modult, amely külön alkalmazásként áll rendelkezésre a korábbi Excel add-in helyett.

Aktív Maintenance alatt lévő ügyfeleink jogosultak az ingyenes frissítésre, melyről tájékoztató e-mailt küldünk nekik.

A Hydro GeoAnalyst v.2016.1 újdonságainak vázlatos felsorolása:

  • Az új Scene Viewer gyorsabb jeleníti meg 3D-ben az adatokat (állomások, szelvények ls csóvák), és sokkal könnyebbern használható mint elődje. Ezúttal lehetőség van ferde (nem vertikális) kutak és furatok ábrázolására, és támogatja a SHP és a DXF fájlokat, felületeket és képeket.
  • Teljesen frissített Well Profile modul , amely lecseréli a korábbi Borehole Log Plotter (BHLP) modult. A modul sokkal jobb képességekkel rendelkezik a nagy adatkészletek kezelése terén, és támogatja a ferde furatokat és kutakat, automatikusan kiszámítva azok valós vertikális mélyséségt a megadott ferdeség alapján.
  • Újra tervezett Quick Checker az EDD (Eletronic Data Deliverables) adatok validációjához. Az EDD lehetővé teszi a terepen gyűjtött adatok körének megtervezését, mobil eszközön való lejegyzését, és továbbítását a HGA adatbázisba. Az önállóan telepíthető Quick Checker egyszerűbb és gyorsabb.
  • Windows 10 és SQL Server 2014 támogatás.


Hydro GeoAnalyst főoldal